tirsdag, desember 29, 2009

Bortoverskitur


Jeg og Embla har vært på en liten langrennstur idag. Flotte forhold og nydelig vær, men litt for kaldt så det ble ikke så veldig lang tur. Embla har blitt veldig mye flinkere på ski sammenlignet med ifjor og farer bortover løypene:)

søndag, desember 27, 2009

Julen 2009

Det har vært en strålende jul i år! Hektisk så klart, men ikke mer enn hva som kan forventes med en flokk unger:) Vi feiret julaften med en nydelig julemiddag på Kallerødskogen i regi av min mor, etterfulgt av gaveåpning og "overraskende" nissebesøk. Etterpå dro vi hjem og åpnet resten av den enorme haugen med gaver hjemme hos oss. Tusen takk for alle gaver vi fikk, alle ønsker er oppfylt:) Førstedag vartet Grete opp med en nydelig torskemiddag i snøkaoset, og andredag dro vi på aketur til Tomb i strålende vintervær.


Embla

Mamma:)

Anna og Bestefar

Jammen kom ikke nissen med full sekk i år også

Det er kommet mye snø som må måkes!

Anna

Juletrim for trebarnsfedre...

Radarparet

Embla og Adina

Brage og Kjersti

onsdag, desember 16, 2009

Alkopop


Årets siste Alkopop hos Morten igår. Havnet på tredjeplass, men viktigst av alt var at jeg slo Morten:)

søndag, desember 13, 2009

Gressenkemann dag 2

Idag har vi vært på en fin tur i Brattliparken sammen med Øyvind, Rasmus og August. Pent og kjølig vær med snille barn er allitd bra:) Ungene hadde også bestemt seg for å sove litt lenger enn normalt idag og var ikke oppe før kl seks, det er langt over normalen i skovbølet 16, det funker visst å slite de ut! Nå gleder vi oss alle til Kjersti kommer hjem:)





lørdag, desember 12, 2009

Gressenkemann

Kjersti er i London på jentetur denne helga, og jeg koser meg hjemme med ungene mens hun får seg en velfortjent tur. På morgenen idag våknet Brage som vanlig mens den lille viseren fortsatt sto på fire, de to andre lå og dro seg langt inne på fem-tallet... Etter frokost var fortært og tvillingene hadde tatt seg en formiddagslur dro vi på Isengran hvor vi møtte Jon og Nora + Peter, Isak og Sofie. Vi grillet pølser og fant en geocache, fin tur:)


Peter, Isak, Sofie og Embla på Isengran

Jon og Nora sammen med "fornøyde" tvillinger plassert i vogna på Isengran

Morgenro

Mmmmmmm prim!

Full kamp om mat og drikke som alltid.....Aaah søskenkjærlighet:)

Julefrokost DoReMi


Igår var jeg på julefrokost med tvillingene i barnehagen. De hadde filmet en del fra hva de gjorde i hverdagen og det ble litt dang og leker etterfulgt av frokost. Trivelig:)

Oscar 1 år

Etter julekonserten på lørdag bar det rett i barnebursdag i Kanalveien hos Hege, Sander og Oscar. Tvillingene viste seg fra sine beste sider og Embla storkoste seg med alle de andre barna.



DoReMi Julekonsert 2009

Forrige lørdag hadde Embla julekonsert med barnehagen. Det har blitt en del konserter de siste årene og etter hvert som Embla har blitt eldre så har det vært fantastisk å se hvilken progresjon hun har hatt. Før var hun litt redd for å stikke seg frem på scenen men i år som hun er i "skolebarnkullet" så er det helt utrolig hvor flinke både hun og de andre har blitt. De synger, danser, har rollespill på engelsk, og spiller på ulike instrumenter underveis. Og alt foregår både på engelsk og norsk. I år sang Embla solo sammen med sin gode vennine Amanda, hun spilte klokkespillsolo, hun spilte fiolin og hun var med i det siste dansenr med de andre sisteårsjentene. Var utrolig stolt far i salen:) Jeg gleder meg til å følge tvillingene i årene som kommer som også går i samme barnehage. Filmet hele forestillingen så jeg skal få lagt ut noen snutter når jeg får redigert litt.


Danseensemblet

Stolte solister!

Embla og Adina spiller "Twinkle twinkle little star" på klokkespill

Det var høy konsentrasjon når strengene skulle trakteres...

Julebordsesong...


Fryktelig dårlig med blogging i det siste, har vært veldig travelt. Men det er jo helst når det skjer noe man bør blogge.... I alle fall så var jeg på julebord med jobben forrige torsdag. Det ble både sent og morsomt:)